Onze Winkel

Een bijzondere winkel met aandacht voor mooie merken

Waar

Aan de rand van Rotterdam in het dynamische Kleiwegkwartier vind je onze winkel aan de Kleiweg dichtbij Station Noord. Bij Merkwaardig kun je terecht voor woonaccessoires, sieraden, tassen en als belangrijkste; tweedehands kleding van bekende merken uit het hogere segment, denk aan merken als IsabelMarant, Malene Birger, Humanoid, Acne en Vanessa Bruno.  Alles wat te koop is, is verleidelijk en in stijl geëtaleerd op drie verdiepingen.

Wat

Wanneer je bij Merkwaardig binnenloopt vind je altijd wel iets dat je bevalt. De kleding die je er koopt is tweedehands maar nog steeds als nieuw en het zijn geliefde items van deze tijd. Luxe, mooie stukken die vaak ergens in een kast zijn blijven hangen. Geen vintage, maar kleding die nog helemaal past in het huidige modebeeld. Basics van mooie kwaliteit, ooit uit liefde voor mooie kleding gekocht. Het motto van initiatiefneemsters Merel en Ilona is dat wat voor de één oud is, voor een ander weer helemaal nieuw is.

Wees er snel bij

De wisselende collectie wordt vaak aangekondigd op de Facebookpagina en Instagram. Echte fans houden dit altijd goed in de gaten zodat ze er snel bij zijn. Maar een spontaan bezoek loont ook, er is altijd wat nieuws te vinden.

Wat nog meer

Naast onze tweedehands collectie verkopen we ook de mooie basics van American Vintage hierdoor kunnen we iedere look compleet maken.

Trots zijn we ook op onze uitgebreide collectie Havaianas in mooie basic kleuren en leuke prints.

De collectie van woonaccessoires is van jonge ontwerpers en wisselt vaak. Denk aan kleine cadeautjes, aan schilderijtjes, mooie kaarten of een bijzondere collectie geurkaarsen in blik. De handgemaakte sieraden zijn echte eyecatchers waar je meteen verliefd op wordt. Door deze items ook te verkopen, wil Merkwaardig jonge designers een kans geven hun naamsbekendheid te vergroten, en het maakt de winkel extra uitnodigend.