Wie zijn wij?

Wie houdt de deur voor je open bij Merkwaardig?

Merk |Waardig is een initiatief van vriendinnen Merel Handgraaf en Ilona de Neef. Beiden beschikken zij over een jarenlange ervaring in de mode waarbij ze elkaar hebben leren kennen als collega’s bij damesmodezaak L’altradonna in Rotterdam-Hillegersberg. Uit liefde voor mode hebben zij hun eigen winkel aan de Kleiweg in Rotterdam geopend waar zij dagelijks hun verstand van stoffen en mooie merken kunnen overbrengen aan klanten.

Merel en Ilona hebben een scherp oog voor exclusieve stoffen en bijzondere details en dat zie je in één oogopslag. Het idee voor Merkwaardig kwam op het moment dat zij allebei toe waren aan een nieuwe uitdaging. Met een goede mix van creativiteit en zakelijkheid zijn zij de uitdaging aangegaan. Door hun uitgebreide ervaring kunnen zij iemand kleden en de interactie met klanten is daardoor altijd bijzonder. Zij helpen klanten met het creëren van een betere versie van zichzelf.

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij de oprichting van Merkwaardig. Merel en Ilona zijn zich bewust van het feit dat we leven in een wegwerpmaatschappij en dat je daar met kleine veranderingen zelf een verbetering in aan kan brengen. Het idee voor Merkwaardig komt voort uit die miskoop die elke vrouw wel eens begaat en die vervolgens in de kast blijft hangen. Door het weer te verkopen, zorg je ervoor dat wat jij niet draagt, toch aan iemand gegund wordt.